Returer og bytte

Disse retningslinjene for retur og bytte gjelder for alle kjøp som gjøres via nettstedet Junilashes.no. Vi tar gjerne imot retur og bytte innen 30 dager på alle produkter som ikke er brukt og i samme originale emballasje som du mottok den. Et bilde av produktet vil bli forespurt før returprosessen starter.

Her er noen vanlige spørsmål angående returpolitikken vår:

HVA ER RETURPERIODEN?
Hvis du av en eller annen grunn er misfornøyd med kjøpet, vil returer bli akseptert innen 30 dager etter kjøpet.

JEG FIKK SKADET, DEFEKT ELLER FEIL VARE. HVA BURDE JEG GJØRE?
Skulle du motta skadet, defekt eller feil vare(r), vennligst kontakt oss umiddelbart innen 30 dager fra leveringsdato og spesifiser skaden, defekte eller feil vare(r), inkludert et bilde av emballasjen med tydelig sporingsnummer vist og bildet av produktet mottatt. Vår online returavdeling vil inspisere klagene dine og fortsette med tilgjengelige alternativer for å returnere de defekte produktene for et erstatnings- eller gavekort. Vi sender gjerne ut en erstatning av den eller de originale varene som er kjøpt, uten kostnad, så lenge varene er tilgjengelige.

HVORFOR ER JUNILASHES-PRODUKTER IKKE RETURNERBARE HVIS DE ÅPNES?
Junilashes-produkter regnes som et hygienisk produkt. Vi tar spørsmål om hygiene og offentlig sikkerhet på alvor og tillater ikke at åpne eller brukte gjenstander returneres for sikkerheten til alle våre kunder.

MÅ JEG BETALE FOR FRAKT AV RETUREN?
Ja, alle kunder er ansvarlige for sine egne returfraktkostnader. Vi anbefaler at du sender returen med et sporingsalternativ via USPS, UPS eller FedEx forsikret pakkepost fordi Junilashes ikke vil være ansvarlig for tapte returer.

Merk: Vennligst oppgi "RETURNERING, INGEN TOLL" på pakken, ellers kan pakken returneres tilbake til deg.

KAN JEG RETURNERE PRODUKTET UTEN Å KONTAKTE DEG ELLER FÅ RMA?
Du må kontakte oss før du sender returen, siden returadressen kan være forskjellig fra adressen bestillingen din opprinnelig ble sendt fra. RMA forenkler også sporing av det returnerte produktet og fremskynder refusjonen. Vær oppmerksom på at refusjon for varer som returneres uten å kontakte oss, ikke kan garanteres.

HVORDAN KAN JEG SPORRE RETURENE MINE?
Spor returen/utvekslingen din ved å bruke informasjonen fra transportøren for å sikre at den er levert til Junilashes. Vi vil sende deg en returbekreftelse på e-post når vi har mottatt pakken din og refusjonen er behandlet. Du kan også se statusen for returen eller byttet i din online bestillingshistorikk.

NÅR FÅR JEG REFUSJON MIN?
En full refusjon vil bli gitt til den opprinnelige betalingsmåten etter at vi har mottatt, inspisert og bekreftet at de returnerte hair extensions ikke ble åpnet. Alle kunder må kontakte oss etter å ha sendt pakken tilbake og gi oss sporingsinformasjonen for at vi skal behandle refusjonen.

Merk: De fleste finansinstitusjoner vil bruke gjennomsnittlig 3-5 virkedager på å behandle refusjonen, men det kan ta lengre tid. Det kan ta opptil 7 virkedager før finansinstitusjonen din gjenspeiler refusjonen på kontoutskriften din før du kontakter oss. For mer informasjon anbefaler vi å kontakte kredittkortleverandøren din.

HVORDAN KAN JEG KONTAKTE DEG?
Du kan kontakte oss på e-post på help@supportemailer.com. Junilashes Support-team opererer syv dager i uken, 24 timer i døgnet. For å komme i kontakt, vennligst oppgi bestillingsnummer og produktdetaljer i e-posten. Vi garanterer alltid svar innen 24 timer og hjelper deg gjerne!

VIL JEG FÅ REFUSJON AV EKSPRESKT FRAKTKOSTNADER?
Nei. Vi tilbyr gratis standardfrakt for alle bestillinger, men eventuelle ekspressfraktkostnader vil ikke bli refundert.