Brukervilkår

OVERSIKT

Dette nettstedet («Nettstedet») driftes av Sava Gruppen AS («Selskapet») med adresse Storfollavegen 4, 7796 Follafoss, Norge og e-postadresse help@supportemailer.com. Gjennom hele nettstedet refererer begrepene «vi», «oss» og «vår» til selskapet. Selskapet tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra dette nettstedet til deg, brukeren, betinget av at du godtar alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du deg i vår «tjeneste» og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser («Brukervilkår», «Vilkår»), inkludert de ekstra vilkårene, betingelsene og retningslinjene som er referert heri og / eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse brukervilkårene gjelder for alle brukere av nettsttedet, inkludert, men ikke begrenset til, brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere av innhold.

Les disse brukervilkårene nøye, før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å gå inn på, eller bruke noen del av nettstedet, godtar du å være bundet av disse brukervilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse brukervilkårene anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse brukervilkårene.

Du kan når som helst gå gjennom den nyeste versjonen av brukervilkårene på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse bruklervilkårene ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden for endringer, med jevne mellomrom. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter publisering av eventuelle endringer, utgjør aksept av disse endringene.

§ 1 – VILKÅR FOR NETTBUTIKK

Ved å godta disse brukervilkårene, bekrefter du at du har passert myndighetsalderen i staten / landet du bor i, eller at har passert myndighetsalderen i staten / landet du bor i, og du har gitt oss ditt samtykke til å tillate noen mindreårige, som du har forsørgeransvar for, å bruke dette nettstedet.

Du kan ikke brukte produktene våre til ulovlige eller uautoriserte formål, og du kan heller ikke, ved bruk av tjenesten, bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, lover om opphavsrett).

Du må ikke overføre virus eller noen kode av skadelig karakter.

Brudd på noen av vilkårene, vil føre til en umiddelbar oppsigelse av tjenestene dine.

§ 2 – GENERELLE FORHOLD

Vi forbeholder oss retten til å nekte service til noen, av hvilken som helst grunn, når som helst.

Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon), kan overføres ukryptert og involvere (a) overføringer over forskjellige nettverk; og (b) endringer for å tilpasse seg tekniske krav til tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon krypteres alltid under overføring over nettverk.

Du samtykker til å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss.

Overskriftene som brukes i denne avtalen, er kun inkludert for enkelhets skyld og vil ikke begrense, eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

§ 3 – NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG AKTUALITET AV INFORMASJON

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjon som gjøres tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og bør ikke stoles på eller brukes som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller mer rettidige informasjonskilder. Enhver tillit til materialet på dette nettstedet, er på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde historisk informasjon. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke aktuell og er kun gitt for din referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på nettstedet vårt. Du samtykker i at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

§ 4 – ENDRINGER I TJENESTEN OG PRISER

Prisene er inklusive fraktkostnader. Eventuelle skattekostnader vil belastes deg.

Prisene på produktene våre kan endres uten varsel.

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avslutte tjenesten (eller deler av eller innhold derav) uten varsel, når som helst.

Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjon eller opphør av tjenesten.

§ 5 – PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)

Vi selger for øyeblikket følgende produkter gjennom denne nettadressen:

Prisene er eksklusive eventuelle skatte- og fraktkostnader, som alle vil belastes deg.

Visse produkter, eller tjenester, kan være tilgjengelige utelukkende online, gjennom nettstedet. Disse produktene, eller tjenestene, kan ha begrensede mengder og kan bare returneres eller byttes i henhold til § 23 heri.

Vi forbeholder oss retten til, men er ikke forpliktet, til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengdene av produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst, uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt, når som helst. Ethvert tilbud på ethvert produkt, eller tjeneste, som gjøres på dette nettstedet, er ugyldig der det er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale kjøpt eller innhentet av deg vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli korrigert.

§ 6 – FRAKT

Kjøpet ditt er underlagt våre fraktvilkår på denne nettadressen:

Selskapet dekker alle fraktgebyrer og tilknyttede kostnader (fraktkostnader) til alle adresser i Norge.

Levering vil normalt ta opptil 30 dager, men leveringsforsinkelser kan av og til oppstå. Fraktkostnader for bestillingen din blir beregnet og vist i kassen. Vi er ikke ansvarlige for toll og avgifter som gjelder for bestillingen din. Alle gebyrer som pålegges under, eller etter frakt, vil belastes deg (tariffer, skatter, etc.). Vi er ikke ansvarlige for produkter som er skadet eller mistet under frakt. Hvis du har mottatt bestillingen din skadet, kan du kontakte transportøren, for å sende inn et krav. Lagre alt emballasjemateriale og skadede varer før du sender inn et krav.

For varer som ikke er mottatt, kan du sende inn et krav innen seksti (60) dager fra bestillingsdatoen. Vi forbeholder oss retten og skjønnet til å avvise krav etter den tidsrammen. For rettidig innleverte krav vil vi:

* Igangsette en undersøkelse overfor vår avsender (tar 7-10 dager å gjennomføre);
* Ved bekreftet manglende levering, vil transportøren vanligvis finne og levere pakken din; og
* Ved bekreftet manglende levering og pakken din ikke blir funnet, vil vi enten refundere deg, eller erstatte bestillingen din.

§ 7 – NØYAKTIGHETEN AV FAKTURERINGS- OG KONTOINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere mengder kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er lagt inn av eller under samme kundekonto, det samme kredittkortet og / eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfelle vi gjør en endring i, eller kansellerer en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og / eller faktureringsadressen/telefonnummeret som ble oppgitt da bestillingen ble gjort. Vi forbeholder oss retten til å begrense, eller forby bestillinger som etter eget skjønn ser ut til å være plassert av forhandlere, selgere eller distributører.

Du samtykker i å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp gjort gjennom dette nettstedet. Du samtykker i å oppdatere kontoen din og annen informasjon umiddelbart, inkludert e-postadresse og kredittkortnumre og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg etter behov.

Når bestillingen er fullført, antar vi at adressen din er bekreftet, korrekt og dobbeltsjekket. Imidlertid, hvis det oppdages at du har oppgitt en feil eller ufullstendig leveringsadresse, vil vi forsøke å kontakte deg innen 24-48 timer etter kjøpet, via e-post eller telefon, for å bekrefte adressen du oppga, eller for å be om en ny adresse som bestillingene dine kan leveres til. Hvis vi innen syv (7) dager etter vårt første forsøk på å kontakte deg ikke klarer å oppnå kontakt med deg, eller hvis du ikke gir oss en fullstendig gyldig adresse for levering, lagrer vi bestillingene dine og avventer ytterligere instruksjoner fra deg.

Vi vil ikke under noen omstendigheter være ansvarlige for eventuelle kostnader, tap, avskrivninger eller skader, som oppstår som følge av forsinkelse i levering, eller manglende levering, på grunn av feil eller ufullstendige leveringsadressedetaljer gitt av deg.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese våre retningslinjer for retur (lenger ned, etter § 22).

§ 8 – LENKER FRA TREDJEPARTER

Visse innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige via tjenesten vår, kan inneholde materiale fra tredjeparter.

Tredjepartskoblinger på dette nettstedet, kan lede deg til tredjepartstjenester eller nettsteder, som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og påtar oss ikke ha noe ansvar for tredjepartsmaterialer eller nettsteder, eller for noe annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Les nøye gjennom tredjepartens retningslinjer og praksis, og sørg for at du forstår dem, før du deltar i en transaksjon. Klager, krav, bekymringer, eller spørsmål angående tredjepartsprodukter, skal rettes til tredjeparten.

§ 9 – BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEMELDINGER OG ANDRE INNSENDINGER

Hvis du, på vår forespørsel, sender visse spesifikke innsendinger (for eksempel om du deltar i konkurranser) eller uten forespørsel fra oss, sender kreative ideer, forslag, planer eller annet materiale, enten online, via e-post, via post eller på annen måte (samlet kalt «kommentarer»), godtar du at vi når som helst, uten begrensning, redigerer, kopierer, publiserer, distribuerer, oversetter og på annen måte bruker i hvilket som helst medium, kommentarer du videresender til oss. Vi hverken er eller vil være forpliktet (1) til å opprettholde eventuelle kommentarer i fortrolighet; (2) å betale kompensasjon for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpliktelse til, overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn fastslår er ulovlig, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig, eller på annen måte støtende, eller bryter noen parts immaterielle rettigheter, eller disse brukervilkårene.

Du samtykker i at kommentarene dine ikke vil krenke noen tredjeparts rettigheter, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller annen personlig eller proprietær rettighet. Du samtykker videre i at kommentarene dine ikke vil inneholde injurierende, eller på annen måte ulovlig, fornærmende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare, som på noen måte kan påvirke driften av tjenesten, eller et relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, late som om du er noen andre enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter om opprinnelsen til kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer du kommer med og deres nøyaktighet. Vi påtar oss intet ansvar for kommentarer lagt ut av deg eller noen tredjepart.

§ 10 – IMMATERIELLE RETTIGHETER

Nettstedet inneholder innhold som eies, eller lisensieres av selskapet («innholdet»). Innholdet er beskyttet av opphavsrett, varemerke, patent, forretningshemmelighet og andre lover, og selskapet eier og beholder alle rettigheter til innholdet og tjenesten. Du skal ikke fjerne, endre eller skjule merknader om opphavsrett, varemerke, tjenestemerke eller andre eiendomsrettigheter som er innlemmet i, eller følger med innholdet, og du vil ikke reprodusere, endre, tilpasse, forberede avledede verk basert på, utføre, vise, publisere, distribuere, overføre, kringkaste, selge, lisensiere eller på annen måte utnytte innholdet.

Selskapets navn og logo er varemerker for selskapet, og kan ikke kopieres, etterlignes eller brukes, helt eller delvis, uten skriftlig tillatelse på forhånd. I tillegg er alle sideoverskrifter, tilpasset grafikk og skript tjenestemerker, varemerker og / eller branding for selskapet, og kan ikke kopieres, etterlignes eller brukes helt eller delvis, uten skriftlig tillatelse fra selskapet på forhånd.

§ 11 – ELEKTRONISK KOMMUNIKASJON

Ved å godta denne avtalen, og bruke nettstedet og tjenesten vår, samtykker du i å motta kommunikasjon fra oss elektronisk. Selv om vi kan velge å kommunisere med deg på andre måter, kan vi også velge å utelukkende kommunisere med deg elektronisk, via e-post, eller ved å legge ut varsler på nettstedet. Du samtykker i at alle avtaler, merknader, formidlinger og annen kommunikasjon som vi sender til deg elektronisk, tilfredsstiller alle juridiske krav om at slik kommunikasjon skal være skriftlig.

Ved å oppgi mobilnummeret ditt til oss eller nettverket vårt, samtykker du i å motta telefonsamtaler, inkludert kunstige taleanrop, forhåndsinnspilte meldinger og / eller samtaler levert via automatisert teknologi, tekstmeldinger og SMS-meldinger, til telefonnummeret (-numrene) du oppga fra oss oppført i og hyperkoblet til samtykket. Meldingsfrekvensen varierer. Mobiloperatørene er ikke ansvarlige for forsinkede eller ikke-leverte meldinger. Forbrukere kan be om opptil maksimalt tjue (20) meldinger per måned, med ikke mer enn tre (3) tekstmeldinger på en dag. Ditt uttrykkelige samtykke til å motta telefonsamtaler og SMS-meldinger er ikke en betingelse for å kjøpe og benytte våre produkter og tjenester.

Du forstår at tekstmeldingene vi sender, kan sees av alle som har tilgang til telefonen din. Følgelig bør du ta skritt for å beskytte telefonen og tekstmeldingene dine, hvis du vil at de skal forbli private.

Hvis du ønsker å slutte å motta tekstmeldinger fra oss, kan du svare på en tekstmelding vi har sendt deg og skrive ordet «STOPP». Du kan også be om å slutte å motta tekstmeldinger ved å ringe oss, eller sende oss en e-post ved hjelp av følgende informasjon:

På e-post: help@supportemailer.com
På telefon: (+47) 32 99 36 88

Hvis du på noe tidspunkt trenger vår kontaktinformasjon, eller informasjon om hvordan du stopper tekstmeldinger, svar på en tekstmelding vi har sendt deg og skriv «HJELP» som svartekst, eller klikk her for støtte. Meldings- og datapriser kan gjelde for all tekst/SMS-kommunikasjon.

§ 12 – PERSONOPPLYSNINGER

Din innsending av personopplysninger gjennom butikken er underlagt våre retningslinjer for personvern. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese personvernerklæringen vår.

§ 13 – FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTELATELSER

Det kan, noen ganger, forekomme at informasjon på nettstedet vårt, eller i tjenesten, inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser, som kan være relatert til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjon, eller kansellere bestillinger, hvis informasjon i tjenesten, eller på et relatert nettsted, er unøyaktig, når som helst, uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din).

Vi forplikter oss ikke til å oppdatere, endre, eller avklare informasjon i tjenesten, eller på noe relatert nettsted, inkludert prisinformasjon, uten begrensning, med unntak av det som kreves av loven. Ingen spesifisert oppdateringsdato som brukes i tjenesten, eller på noe relatert nettsted, bør forstås som om den indikerer at all informasjon i tjenesten, eller på et relatert nettsted er endret, eller oppdatert.

§ 14 – FORBUDT BRUK

I tillegg til andre forbud som beskrevet i vilkårene for bruk, har du ikke lov til å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for ulovlige formål; (b) å be andre om å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) å bryte internasjonale eller nasjonale forskrifter, lover, regler eller lokale ordinanser; (d) å krenke våre immaterielle rettigheter, eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, bakvaske, nedvurdere, skremme eller diskriminere, basert på kjønn, seksuell orientering, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse, eller funksjonshemming; (f) å sende inn falsk eller villedende informasjon; (g) å laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode, som vil, eller kan brukes på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller på et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn, eller spore andres personlige opplysninger; (i) til spam, phishing, eller skraping; (j) for uanstendige eller umoralske formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten, eller ethvert relatert nettsted, for brudd på noen av de forbudte bruksområdene.

§ 15 – GARANTIFRASKRIVELSE; ANSVARSBEGRENSNING

Vi garanterer ikke at din bruk av nettstedet, eller tjenesten vår, vil være uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av nettstedet, eller tjenesten, vil være nøyaktige, eller pålitelige.

Du samtykker i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten i ubestemte perioder, eller kansellere tjenesten, når som helst, uten varsel til deg.

Du samtykker uttrykkelig i at din bruk av, eller manglende evne til å bruke, tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester som leveres til deg gjennom tjenesten er (unntatt der det er uttrykkelig angitt av oss) levert «som den er» og «som tilgjengelig» for din bruk, uten noen garantier eller betingelser av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.

Selskapet, våre styremedlemmer, ledere, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, kontraktører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører, eller lisensgivere, skal ikke under noen omstendigheter holdes ansvarlig for skader, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle, eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning, tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten basert på kontrakt, erstatningsansvar (inkludert uaktsomhet), strengt ansvar, eller på annen måte, som følge av din bruk av noe av tjenesten, eller produkter som er anskaffet ved hjelp av tjenesten, eller for andre krav relatert på noen måte til din bruk av tjenesten, eller et hvilket som helst produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i noe innhold, eller tap eller skade av noe slag, som oppstår som følge av bruk av tjenesten, eller innhold, eller produkt, som er lagt ut, overført, eller på annen måte gjort tilgjengelig, via tjenesten, selv om det er informert om deres mulighet. Fordi enkelte land eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller ansvarsbegrensning for følgeskader eller tilfeldige skader, skal vårt ansvar, i slike land eller jurisdiksjoner, begrenses i den grad loven tillater det.

§ 16 – SKADELØSHOLDELSE

You agree to indemnify, defend and hold harmless the Company and our parent, subsidiaries, affiliates, partners, officers, directors, agents, contractors, licensors, service providers, subcontractors, suppliers, interns and employees, harmless from any claim or demand, including reasonable attorneys’ fees, made by any third-party due to or arising out of your breach of these Terms of Service or the documents they incorporate by reference, or your violation of any law or the rights of a third-party.

§ 17 – AVVIKLING

I tilfelle en bestemmelse i disse brukervilkårene anses å være ulovlig, ugyldig eller ikke håndhevbar, skal en slik bestemmelse likevel kunne håndheves i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, og den delen som ikke kan håndheves, skal anses å være avskåret fra disse brukervilkårene, en slik beslutning skal ikke påvirke gyldigheten og gjennomførbarheten av andre, gjenværende bestemmelser.

§ 18 – OPPSIGELSE

Forpliktelsene og ansvaret til partene som påløper før oppsigelsesdatoen, skal overleve oppsigelsen av denne avtalen for alle formål.

Disse brukervilkårene trer i kraft med mindre og inntil de sies opp av enten deg eller oss. Du kan når som helst si opp disse brukervilkårene, ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.

Hvis du etter vår skjønn mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, i å overholde noen vilkår eller bestemmelse i disse brukervilkårene, kan vi også si opp denne avtalen, når som helst, uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle beløp som forfaller frem til og inkludert datoen for oppsigelse; og/eller dermed kan nekte deg tilgang til tjenestene våre (eller deler av dem).

§ 19 – HELE AVTALEN

Hvis vi ikke utøver eller håndhever noen rettighet eller bestemmelse i disse brukervilkårene, skal det ikke utgjøre en fraskrivelse av en slik rettighet eller bestemmelse.

Disse brukervilkårene og eventuelle retningslinjer, eller driftsregler, som er lagt ut av oss på dette nettstedet, eller med hensyn til tjenesten, utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss, og styrer din bruk av tjenesten, erstatter eventuelle tidligere, eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag, enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av brukervilkårene).

§ 20 – GJELDENDE LOV

Disse brukervilkårene og eventuelle separate avtaler der vi leverer tjenestene til deg, skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i Norge, og du samtykker til den eksklusive jurisdiksjonen til domstolene i Norge.

§ 21 – ENDRINGER I BRUKERVILKÅRENE

Du kan når som helst gå gjennom den nyeste versjonen av brukervilkårene på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre, eller erstatte noen del av disse brukervilkårene, ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av, eller tilgang til nettstedet vårt, eller tjenesten, etter at eventuelle endringer i disse brukervilkårene er lagt ut, utgjør aksept av disse endringene.

§ 22 – KONTAKTINFORMASJON

Spørsmål om brukervilkårene skal sendes til oss på help@supportemailer.com

§ 23 – RETNINGSLINJER FOR RETUR OG BYTTING

Våre retningslinjer for retur varer i 30 dager, og den trer i kraft fra det tidspunktet du mottar varene du kjøpte. Hvis mer enn 30 dager har gått siden levering av varene du kjøpte, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon, bytte eller prisekvivalent i butikkreditt. Du har også 14 dagers returrett etter norsk lov. 

Forutsatt at du returnerer varene du kjøpte innen 30 dager fra mottak, for å være kvalifisert for en retur:

  1. Produktet må være i helt ny stand, ubrukt og i originalemballasjen.
  2. Produktemballasjen må være intakt og returneres til oss i en passende fraktbeholder.
  3. Produktet må returneres til returstedsadressen som opplyses om av vår kundeservice.

Varer som ikke kan returneres:
* Gavekort
* Nedlastbare programvareprodukter
* Produktet returneres skadet

Av hensyn til helsevern, sanitær og hygiene, med mindre de er defekte, kan vi ikke tilby refusjon på produktene våre med mindre de returneres innen 30 dager fra du mottok kjøpet, nytt, ubrukt og intakt i originalemballasjen. På grunn av helsevern eller hygiene er retur av produktet vårt ikke mulig etter at det ikke lenger er forseglet, eller emballasjen åpnet, fordi videresalg eller gjenbruk av produktet vårt da er umulig.

For å sikre rask behandling av returen din, vennligst bekreft returfasilitetsadressen med vår kundeservice på help@supportemailer.com og gi oss sporingsnummeret. Alle produkter må returneres til returadressen bekreftet av vår kundeserviceagent, ellers kan vi avvise returen din. Når returen din er mottatt og inspisert, vil vi sende deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen din. Retur vil bli behandlet innen 30 dager etter mottak av den returnerte varen på returfasiliteten. Når returen er behandlet, vil vi også varsle deg om godkjenning eller avvisning av returen din.

Godkjente returer kan refunderes eller byttes. Hvis du må bytte kjøpet mot samme vare, eller hvis du vil be om refusjon, send oss en e-post på help@supportemailer.com. Godkjent refusjon vil bli utstedt til samme betalingsmetode som ble brukt for bestillingen. For bestillinger gjort med kredittkort, vil beløpet som skal refunderes være synlig på neste bankkontoutdrag på kortet. Behandlingstidspunktet kan variere avhengig av utstedelsesselskapet til kredittkortet, men det tar vanligvis opptil 45 virkedager. Refusjon av bestillinger gjort via bankoverføring, vil bli fullført på den opprinnelige bankkontoen innen 48 timer fra utstedelse av kreditnota, og bare etter å ha mottatt bankopplysningene fra kunder. Refusjon skjer i samme valuta som den opprinnelige bestillingen. Mulig forskjell i det refunderte beløpet kan avhenge av variasjoner av valutakursen og vil ikke bli refundert.

Hvis du er kunde i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), og du foretrekker refusjon og forespørselen din er godkjent for å være i samsvar med våre retningslinjer for retur og bytting, må du returnere en slik vare til oss, og vi må ha mottat den før utløpet av den 14. dagen etter at du opplyste oss om at du ønsket å kansellere ordren. Når vi har godkjent kanselleringen, og forutsatt at vi mottar den returnerte varen før utløpet av nevnte 14. dag, vil vi refundere alle betalinger mottatt fra deg, inkludert leveringskostnadene, uten unødig forsinkelse, og i alle fall senest 14 dager etter at du varslet oss om at du ønsket å kansellere bestillingen din, med forbehold om behandlingstider for refusjon, angitt i forrige avsnitt.

Frakt

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for retur av varen din. Fraktkostnader refunderes ikke.

For bytting vil det være et frakt- og håndteringsgebyr på 99 NOK per vare eller høyere, avhengig av hvor du bor og andre faktorer. Avhengig av hvor du bor, kan tiden det kan ta før det byttede produktet når deg, variere.

Hvis du sender en vare , verd mer enn 749 NOK, bør du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøpe fraktforsikring. Vi garanterer ikke for at vi vil motta den returnerte varen din.